przetwórstwo

W sprzedaży bezpośredniej oferujemy aktualnie będące w dyspozycji ekologiczne owoce (n.p. borówki, truskawki, maliny, porzeczki czarne, białe i czerwone, jabłka, gruszki, śliwy, wiśnie, czereśnie itp) i warzywa sezonowe z produkcji pierwotnej (n.p. pomidory, ogórki, szparagi, marchew, pietruszka, buraki, cebula, dynia, cukinia, pory, selery, koper, lubczyk, mięta, bazylia itp) oraz przetwory z owoców i warzyw w szklanych opakowaniach:

Sok borówkowy bez cukru 0,314 l

Sok jabłkowy bez cukru 0,314 l

Sok malinowy bez cukru 0,314 l

Mus jabłkowy bez cukru 0,2 l

Mus malinowy z cukrem 0,2 l

Borówka pasteryzowana bez cukru 0,33 l

Borówkę pasteryzowaną z niewielką ilością cukru 0,2 l

Truskawka pasteryzowana bez cukru 0,33 l

Powidła śliwkowe 0,2 l

Buraki kiszone i zakwas buraczany 0,5 l

Kapusta kiszona 0,5 ml, 0,9 i 1,7 l

Sok z kapusty kiszonej 0,5 l

Ogórki małosolne 0,9 l i 1,7 l

Ogórki kiszone 0,9 l i 1,7 l

Chrzan tarty 0,314 l

Ćwikła 0,314 l

Sok pomidorowy 0,9 l

Dynia i cukinia w zalewie octowej do mięs 0,314 i 0,5 l

Cukinia pasteryzowana (m.in. na leczo) 0,9 l

Gruszki w zalewie octowej 0,5 l

Papryka konserwowa 0,314 l